alex_shutyuk (alex_shutyuk) wrote,
alex_shutyuk
alex_shutyuk

Ширше не стало


Трохи побурчу. Щоразу проходячи повз будівництво на розі вул. Франка та Шухевича, яке із зупинками триває ще з 2008 року, я тішив себе думкою, що колись воно завершиться і паркан довкола нього приберуть, звільнивши всю ширину тротуару для пішоходів. Будівництво таки наближується до завершення, однак вільніше на тротуарі не стало, замість будівельного паркану вже виросло огородження літнього майданчику піцерії Челентано, яка невдовзі має тут відкритися.

1. Так що пішоходи і далі ходитимуть вузеньким коридором між двома парканами, "як мавпи у зоопарку". Я вже не говорю про те, що сидіти на цьому майданчику в метрі від вулиці з дуже напруженим трафіком буде сумнівним задоволенням. Взагалі, поки йшло це будівництво, то був впевнений, що щось подібне буде не внизу, а на ось цій терасі нагорі. Але власники та проектанти вирішили інакше.


2. Особливо дивно виглядає ось ця парасоля, що опинилася прямо під консольним виступом другого поверху. Який у ній сенс? Так і живем, ходячи між парканів.





Tags: благоустрій, паркани, так і живем
Subscribe
Buy for 30 tokens
Buy promo for minimal price.
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 13 comments